Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu (13 Temmuz 2020 – 19 Temmuz 2020)

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç burcu haftalık yorumunda bu hafta, Yengeç burcunda doğduysanız, romantik ilişkinizle veya yakın ve uzak insanlarla olan dostane ilişkilerinizle ilgili çeşitli duygularla dolu bir hafta önünüz var. Bu yedi gün boyunca, romantik veya evlilik partnerinizle özel deneyimler yaşama arzusu olacak.

Bu hafta size iyi haberler getiriyor veya finansal nitelikte yeni fırsatlar (yeni iş, proje, yeni gelir kaynağı, vb.) İşsiz olan kişiler güzel iş fırsatları alabilirler.

Muhtemelen bu yedi gün boyunca ebeveynler veya yaşlı akrabalarla ilgili önemli bir olay yaşayacaksınız. Bu, bir mülk veya aile niteliğindeki mahkeme veya yasal davalar için iyi bir zaman olacaktır.

Ruya tabir

Birçok yengeç burcu devralma yoluyla veya bir tür mülkün haklarının kazanılmasıyla sevinecektir.

13 Temmuz – 19 Temmuz Haftası Yengeç Burcu Haftalık Yorumu 

Bu hafta, yeni bir eve taşınmak, inşaatı tamamlamak veya büyük bir tadilat yapmak için iyi bir hafta olacak.

Bu haftaki çatışmalar esas olarak hayatlarında sorun yaşayan insanlarla olacak. Ancak, sizden yardım veya tavsiye istemeye veya almaya hazır değillerdir. Davranışları yeni istenmeyen sorunlara neden olabilir. Kaderlerini kontrol etmeye çalışmamalısın.

Ayrıca Bakınız: Yengeç Burcu Temmuz 2020 Aylık Yorumu

Hafta boyunca eski bir aşk veya önceki bir evlilikle ilgili bir durum yaşayabilirsiniz.

Erkekler belirli deneyimlerin yaşamdaki gelecekteki değişikliklerini belirleyeceği bir hafta geçirecekler. Kadınlar koca, erkek kardeş, baba, oğul ve diğerlerini içeren ciddi sorunlarda yer alacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status