Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu (7 Ocak 2019 – 13 Ocak 2019)

Başak burcu haftalık yorumunda bu hafta bazı insanlar ile aranızda iletişim eksikliği ve sorunlar olabilir. Bu hafta sizden daha genç olabilecek bir adamın haberleri veya sözleriyle hayal kırıklığına uğrayacak veya kırılacaksınız. Yaptığı hareketleri yaşam tecrübesi eksikliği ile mazeret gösterebilirsin, ama gerçeğin tam olarak böyle olmadığını biliyorsun. Bu hafta seyahat etmek zorunda kalırsanız, valiz, bilet, kişisel cüzdan ve bu seyahat için önemli olan her şeye dikkat edin. Hafta içi seyahat için elverişlidir. Ancak bu seyahat hazırlanmasında ve uygulanmasında daha fazla dikkat gerektirir. Para veya finansal bir belge hakkında herhangi bir özel beklentiniz varsa, bu hafta sizi bu duruma dahil olacak biriyle bir çatışmaya veya anlaşmazlığa neden olacak kadar şaşırtabilir.

Başak burcu bu hafta kredi veya riskli finansal işlemler için elverişsiz bir haftadır. Hafta içi bir akraba ailesinden bir oğul, bir yeğen, bir torun veya başka bir genç erkeğin katıldığı önemli bir olayı ima ediyor. Başak erkekleri aileleri ve kendi çocukları için daha büyük sorumluluk almaları gerekecek.

7 Ocak – 13 Ocak Haftası Başak Burcu Haftalık Yorumu

Başak burcu bu hafta Pazartesiden çarşambaya, aşk hayatın odak noktası haline gelir. İçinizde sizi rahat alanınızdan çıkmaya zorlayan temel bir gerginlik olabilir, böylece biraz eğlenmek için çaba harcamak veya arkadaşlarla tanışmak veya sevdiklerinizle etkileşimde bulunmaktan zevk almak için daha fazla çaba harcamalısınız. Kısa süreli eğlence için çok fazla para harcıyorsanız bu hafta ekonomik yönden zor durumda kalabilirsiniz.

Ruya tabir

Ayrıca Bakınız: Başak Burcu Ocak 2019

Perşembeden pazara yoğun ve derin deneyimler getiriyor. Olumlu bir dönüşüme izin vererek kendi yaşamınız üzerinde daha fazla güce ve etkiye sahip olacaksınız. Ayrıca, bu daha büyük gücü uygulayabilir ve yaşamınızdaki olaylar ve etrafınızdaki insanlar üzerinde etkide bulunabilirsiniz. İktidar ve otorite konumundaki insanlarla ilişkiler iyi gitmeli ve üstler üzerinde büyük bir etki yaratabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status