Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu (29 Ekim 2018 – 4 Kasım 2018)

Akrep burcu haftalık yorumunda bu hafta çalışan kişiler iş ortamında bir takım anlaşmazlıklar yüzünden zor bir hafta geçirebilirler. Mesela genç bir adam tarafından yapılan olaylar ya da eylemler sizi hayal kırıklığına uğratır ve siz bu kişiyle ayrılacaksınız ya da hayatınızdaki varlığını görmezden geleceksin. Bu sizin akrabanız, meslektaşınız, sınıf arkadaşınız ya da tanıdığınız insan çevrenizdeki bir kişi olabilir. Mali işleriniz için bu hafta belli beklentileriniz varsa, çeşitli nedenlerle gecikme veya erteleme hazırlığı yapın. Yakında biraz gelir elde edeceğinizi umarak para harcamaktan kaçının. Sadece gerçekten neyi karşılayabildiğinle ilgilen. Yoksa ilerleyen zamanda büyük maddi zorluklar ortaya çıkabilir, ödemeler gecikebilir. Hafta boyunca, bu yedi gün boyunca seyahat eden ya da başka bir yerde yaşayan bir kız ya da genç bir kadın (muhtemelen akrabalarınızdan) hakkında ilginç ve olumlu deneyimleriniz olabilir.

Akrep burcu bu hafta genel olarak, bu haftanın etkinlikleri sizin için faydalı olacaktır. B yüzden öfke veya sabırsızlıktan kaçının. Her etkinliğin doğal olarak gelişmesi için yeterli zaman verin ve kendi kaderini etkilemeye çalışmayın. Genç Akrep erkekleri kendilerini aldatma veya kurnazlık eylemlerinden korumak zorunda kalacaklar. Genç akrep kadınları, aileleriyle ya da sevgi dolu partneriyle birlikte seyahat etmenin harika bir haftasına sahip olacaklar.

29 Ekim – 4 Kasım Haftası Akrep Burcu Haftalık Yorumu

Akrep burcu bu hafta Pazartesiden cumaya aşk hayatınızda sürprizler olabilir. Harcamalarınızda da kontrollü olmalısınız. Beklenmedik değişiklikler, muhtemelen Çarşamba günü, sizi gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Siz ya da eşiniz daha fazla teşvik ve özgürlük ihtiyacı arıyor olabilirsiniz. Flört etmek bazı dramlara yol açabilir. Ancak sağlıklı bir ilişki için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Bununla birlikte, hızlı bir ilişki daha hızlı bir şekilde ayrılmaya yol açacaktır. Sevgi veya para ile kumar oynamaktan kaçınmak en iyisi olacak.

Ruya tabir

Cumartesi ve Pazar, daha sıcak ilişkiler ve daha rahat bir ortam sağlar. Bu, duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak için ideal bir hafta sonu. Bekarlar için artan popülerlik ve çekicilik, buluşma için idealdir. Yakın ilişki açıklığınızdan ve dürüstlüğünüzden yararlanacaktır. Yeni ilişkiler, aynı gerçek hislere dayanacaktır. Karşılıklı saygı ve anlayış, çok başarılı kişisel ve iş ortaklıklarına yol açabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status