Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu (21 Mayıs 2018 – 27 Mayıs 2018)

Başak burcu haftalık yorumunda bu hafta farklı şehirlerde veya ülkelerde yaşayan insanlarla beklenmedik bir yolculuk ya da beklenmedik temaslar olacak. Uzakta yaşayan birinden güzel bir haber alabilirsiniz. Onu görmeye gidebilirsiniz ya da size misafirliğe gelebilir.  Bu hafta sadece evinizde oturursanız hiçbir şey olmayacağı gibi, sosyal hayata karışırsanız doğrudan ve geçici anlamda daha fazla hareketli bir hafta olabilir.

Başak burcu bu hafta insanlar arasında veya doğada, açık havada daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Bu hafta tanıdıklarla ve yabancılarla herhangi bir sosyal iletişime açık olun. Bu sayede karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Artık hoş olmayan bir ilişki veya evliliğe sahip olabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatına dair kafanız karışacak, ilişkinizin gidişatı canınızı sıkabilir. Bazılarınız, bildikleri bir kişinin hayatı hakkında duygusal haberler yaşayacaksınız.

Bu hafta, etrafınızdaki insanlara karşı dürüst olun, gerçeği söylemeye çalışın, ancak zor olabilir. Çevrenizdeki sahte davranış, ikiyüzlülük veya kötülük hissediyorsanız, bu insanlardan hemen uzak durun. Birisi size zarar vermeye çalıştığında iyi davranışları unutun, ama çok farklı yaşam tarzı olan biriyle çatışmaya girmeyin.

Ruya tabir

21 Mayıs – 27 Mayıs Haftası Başak Burcu Haftalık Yorumu

Başak burcu bu hafta önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Bu özle hayatınıza dair de olabilir. Veya her ne pahasına olursa olsun yapmanız gerekeceğine dair bir söz vermeniz gerekecek. Bu verdiğiniz söz sizi rahatsız edebilir.

Bu hafta yasal veya hukuksal taahhütler için iyi bir hafta olacaktır. Davalar olumlu sonuçlanabilir. İş hayatında da bazı işleriniz beklediğinizden güzel sonuçlar verecek. Hatta alınacak haberler sizi mutlu edecek.

Ayrıca Bakınız: Başak Burcu Mayıs 2018

Bu hafta hayatınızdaki önemli rolü olan Oğlak burcu, Başak veya Boğa burcu olan insanlarla güzel zaman geçirebilirsiniz. Bu hafta ek kazançlar sayesinde keyfiniz yerinde olabilir. Maddi yönden kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize küçük hediyeler veya bir restoranda akşam yemeği ısmarlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status